Project Manager - Byggnation Hotell/Retail

2018-01-16

Spännande slutkunder, intressanta och utmanande projekt och ett häftigt jobb väntar på dig i denna tjänst där M2 bryter ny mark och befinner sig på en resa inom Hotellbranschen. Är du en erfaren projektledare? Drivs du av stort eget ansvar och ser utmaningen i att arbeta både nationellt och internationellt? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Hur ser din arbetsdag ut?

M2 är som konsultbolag aktiva inom hotell- och retailbranschen och väntar fortsatt en mängd nya och spännande projekt framöver. Detta får du chans att bita tag i och vara med och utveckla. I din roll som Project Manager ingår du i ett team med mycket kompetenta medarbetare. Du projektleder komplexa kundleveransprojekt mot uppsatta mål och inom givna budget- och tidsramar med avsedd kvalitet. Att jobba med bygg inom hotellbranschen är komplext och för att genomföra exempelvis ett renoveringsprojekt på bästa och smidigaste sätt, krävs en mycket väl genomförd planering, vilken har sin tyngd initialt i projektet. Du beställer och planerar leveranser av material, såsom inredning och ljussättning, tar hand om kontakten med byggare och kund. I din vardag hanterar du många olika kontaktytor, både internt och externt. Du utvecklar och bygger relationer med kund. Du ansvarar för uppföljning och rapportering inom projektet samt till projektägare och utsedd styrgrupp. Du deltar i avdelnings- och projektmöten och reser ungefär 2-dagar i veckan under genomförandet.

Vem trivs här?

Du som älskar planering, struktur, problemlösning och utmaningar har kommit en bra bit på vägen. Klarar du även av att ta snabba beslut, är pragmatisk och har kunskap inom byggprojekt där du tekniskt sett även är bra på ritningar och är kunnig inom CAD, ja då har vi nästan en klar profil. Din personlighet präglas av en stor portion lyhördhet som kommer vara viktigt i mötet med allt ifrån snickare och butiksägare till hotelldirektörer. Ditt intresse lutar troligtvis åt inredning, bygg och projektledning, så även din erfarenhet där estetik, färg och form har en självklar plats. Du bör ha några års erfarenhet av projektledning för att klara denna tjänst. Din strävan att få ihop allt, ha koll men inte kontroll samt din samarbetsförmåga är en självklarhet och skapar glädje hos oss, tror vi. Som sagt bör du vara en god användare av CAD, archiCAD är en merit. Vidare har du erfarenhet av Bas U och Bas P och hanterar både svenska och engelska, i både tal och skrift utan några som helst problem samt att vi tror att du har någon form av relevant eftergymnasial utbildning.

Mer information

Vad erbjuder vi?

Tjänsten är en heltidsanställning på M2 Retail Solutions i Rydöbruk

Du erbjuds en utvecklande tjänst i ett expansivt företag med goda möjligheter att avancera. Företagskulturen präglas av engagemang och omtanke och företaget arbetar mestadels med internationella kunder runt om i hela världen.

Är du intresserad?

Då ska du ansöka senast 14 januari. Du kommer möjligtvis att få länkar som är kopplade till test eller videointervju skickade till dig under eller efter ansökningstiden, håll därför utkik i din inkorg. Dessa aktiviteter tillhör urvalsarbetet och är viktiga att genomföra. Vid tekniska problem rörande ansökan hänvisar vi till Kandidatsupporten på 08-598 980 10. Ansökan sker genom att du registrerar dig här nedan. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Anders Jansson, 035-260 85 34.

Välkommen med din ansökan.

M2 Retail Solutions erbjuder helhetslösningar för globala butiksetableringar, allt från design av butikskoncept till nyckelfärdiga butiker och hotell. Med drygt 70 medarbetare och kontor i Sverige, Danmark och Hong Kong har vi genomfört projekt i mer än 90 länder.

Våra kunder utgör företag med starka globala varumärken.

För mer information om M2 se www.m2retailsolutions.com

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Byggnadsingenjör hos Badenoch & Clark i Halmstad genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Badenoch & Clark
Köpmansgatan 8
30242 HALMSTAD

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Anders Jansson0352608534

Till webb­ansökan 

Mer information