Butikssäljare till Torslanda

2018-11-08

Vill du hjälpa människor förverkliga sina drömmar? Byggmax affärsidé är att sälja byggmaterial av hög kvalitet till lägsta möjliga pris för att på så vis kunna ge människor råd och möjlighet att verkliggöra sina byggdrömmar. Vi erbjuder dig utmaningen att bidra till företagets expansiva utveckling och spännande resa mot att bli världens bästa byggvaruhandel. Alla medarbetare utför samtliga arbetsuppgifter på våra anläggningar, vilket gör arbetet väldigt roligt och varierande. Är du handlingskraftig och kan greppa en hammare? Vill du arbeta i en snabbrörlig och föränderlig organisation med trevliga kollegor och en stark företagskultur?

Som butiksmedarbetare är ditt viktigaste uppdrag att se och lösa kundens behov, vilket möjliggörs genom kundbemötandet och upplevelsen av anläggningens ordning. Detta görs genom att:

- arbeta aktivt med kundbemötandet – vi vill ge alla kunder en förstklassig service

- att sälja högkvalitativa byggvaror till marknadens bästa pris

- hålla ordning och reda i lokalerna och ser till att hyllorna alltid är välfyllda

- plocka virke, inventera, packa upp (/hantera inleveranser) och prismärka varor för att säkerställa att kundens upplevelse blir positiv

- hjälpa kunderna att mäta, räkna och skriva underlag.

Tjänsten är en en tillsvidareanställning på deltid 80%

- Vill arbeta med service och försäljning

- Kan göra dig förstådd på både svenska och engelska

- Har ett intresse för eller erfarenhet av bygg, detaljhandel och kundbemötande

- Har truck- eller körkort

- Finns tillgänglig att arbeta under anläggningens öppettider

Vi värdesätter dina personliga egenskaper framför erfarenhet och ser att du är snabb, effektiv och lyhörd på samma gång – egenskaper som kan ge en god kundupplevelse. Det du inte redan har kunskap kring har vi utbildningar för. Vi har en väldigt stark företagskultur med mycket glädje och starkt samarbete i grunden och vi söker dig som vill ta del av detta. För att matcha oss är du redo att ta ansvar för både din utveckling och för anläggningens framgång, utan att för den saken sätta jaget före laget.

Vi värdesätter mångfald och välkomnar alla sökande, vår rekryteringsprocess är därför byggd för att ge oss en objektivitet. Känner du att detta är rätt utmaning för dig? Svara då på urvalsfrågorna och genomför de eventuella testpaket som skickas till dig. Urvalet sker löpande, skicka därför ditt svar redan idag.

Byggmax önskan är att hemmasnickare i hela landet ska kunna förverkliga de byggprojekt de drömmer om. Vi vill att alla ska ha möjlighet att leva och bo som de vill, oavsett om de vill förbättra sina hemmiljöer inomhus, utomhus eller i trädgården. Alla som arbetar på Byggmax strävar efter samma mål - att se till att dessa hemmasnickare får både råd och möjlighet till det.

Byggmax Group är en koncern som utöver Byggmax består av Skånska Byggvaror och Buildor. Idag finns totalt nästan 150 fysiska butiker och en exploderande e-handel. Ända från starten 1993 har Byggmax affärsidé varit att vara det bästa och billigaste alternativet när hobbysnickare och proffs ska köpa byggmaterial av bra kvalitet. Vi har expanderat kraftigt i Sverige, Norge och Finland de senaste åren och gått från ettrig uppstickare, till att nu vara en av Sveriges tre största byggmaterialkedjor. Ständiga förbättringar och löpande effektivisering har tillsammans med Byggmax förändringsbenägna företagskultur gjort bolaget till ett av branschens lönsammaste.

Varmt välkommen till Byggmax, både som kund och som potentiell medarbetare!

Mer information

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Butikssäljare, fackhandel hos Byggmax i Göteborg genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Byggmax
ARMÉGATAN 40
17171 Solna

Till webb­ansökan 

Mer information